Și tu îți pui aceste intrebări despre SetUP?

Și tu îți pui aceste intrebări despre SetUP?

Salut,

Nu demult au început înscrierile, şi deja am primit o mulţime de întrebări noi! Suntem pregătiţi să răspundem la toate. Multe dintre ele se repetă, dar e important să va lămurim. Concluzia acestor mesaje e cel mai pozitiv lucru pentru noi: cei mai mulţi oameni ne-au scris că să ne ceară link-ul de înscriere.

Te poţi înscrie aici: http://amzsetup.ro/prezentare-curs/

Încă o dată, la ce te înscrii?

Cursul SetUP 5: începe în 11 noiembrie, 14 module, durează 4 luni

Şi acum, să trecem la întrebări şi răspunsuri. Mai jos e o lista cu cele mai frecvente întrebări, exact aşa cum ni le-au adresat oamenii.

1. Unde pot face plata? Care sunt datele contului?

  • În cazul achitării prin card de credit, preţul cursului setUP este de 1500 USD şi se achita integral la cursul BNR din dată plăţii până la dată de 11 noiembrie 2017.
  • În cazul achitării prin card de credit, varianta rate, preţul cursului setUP este de 1950 USD. Suma se achita în 3 rate egale cu contravaloarea de 650 USD fiecare. Prima se achita în momentul achiziţionării cursului, a două rată se plăteşte automat de pe cardul beneficiarului în dată de 10 decembrie, iar a treia rată se plăteşte automat de pe cardul beneficiarului în dată de 10 ianuarie.
  • În cazul achitării prin transfer bancar, preţul cursului setUP este de 5820 RON (respectiv 1500 USD, respectiv 1270 EUR, calculat la cursul valutar BNR din dată de 10 octombrie 2017) şi se achita integral până la dată de 11 noiembrie 2017, într-unul dintre conturile de RON, USD sau EUR pe care le primeşti prin e-mail după plasarea comenzii.

2. Îţi poţi face cont din România?

  • După cum am spus în mailurile anterioare, DA. România a fost adăugată oficial pe lista de ţări de unde poţi face selling pe Amazon.

3. Care ar fi suma estimativă necesară, pe lângă cei 1500 de dolari, pentru a investi în primul produs? 2000/3000/4000 de Euro?

  • Dintre cei peste 1700 de cursanţi de până acum, sumele necesare pentru investiţie au variat. Dar dacă e să faci o medie, iese în jur de $5000. Această suma poate varia în funcţie de ce produs ai ales, cum negociezi cu colaboratorii etc.
  • Fiind un business cu produse fizice, vei avea nevoie de o investiţie în stoc. Suma cu care noi am început este de 5000$. Dar asta presupune că aproape toate task-urile le vei face singur, exact cum am făcut şi noi. Dacă vei alege să externalizezi, atunci costurile vor creşte cu câteva mii.
  • Important! Nu ai nevoie de toţi odată, în perioada de cercetare de piaţă şi de negociere cu producătorii ai nevoie doar de o parte mică din această suma, pentru a primi mostre şi eventual pentru a-ţi deschide o firma.

4. Dacă, din varii motive, nu ajungi la un webinar, primeşti link cu înregistrarea video? Sau cum se procedează? Pierzi acel knowledge?

  • Avem o platforma cu toate înregistrările (la care ai acces pe viaţă), astfel, dacă eşti ocupat sau obosit te poţi uită oricând la webinarii, şi le poţi şi revedea de câte ori doreşti.

Acestea au fost întrebările cele mai importante. Aşteptăm şi mesajul tău, dacă ai vreo nelămurire. Pentru a te înscrie, intră aici: http://amzsetup.ro/prezentare-curs/

Cu entuziasm, Hudi şi Claus!

Citește mai mult

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz