Interviuri cu foști cursanti setUP, vezi ce au de zis (au mai rămas 4 zile)

Interviuri cu foști cursanti setUP, vezi ce au de zis (au mai rămas 4 zile)

Salut,

 

Hudi aici. Am văzut ți-a scris Claus noaptea trecută. M-a surprins ora la care ți-a scris, însă vestea bună este m-a inspirat zic povestea și din perspectiva mea 🙂

Dacă te gândești te înscrii, te rog citești acest mesaj integral, pentru sunt mai puțin de 4 zile în care poți face asta, și ai mai jos, pe lângă informații importante, și niște interviuri mișto cu 6 dintre cei mai amazonieni dintre amazonieni.

Și acum, revin. Eu nu am fost chiar așa erou cum reiese din mesajul lui Claus. De când eram în liceu am fost cumva pasionat de networking și apoi de marketing. Deci știam asta este direcția în care voi merge. Evident am ajuns la corporație și asta m-a deprimat rapid.

Cumva pentru mine a fost foarte important am în jurul meu pe cineva pasionat de cifre și statistici. Eu sunt cu oamenii, cu principiile mari, dar nu pricep extraordinar de bine calculez ROI-uri (return of investment) sau testez 20 de variațiuni pe același titlu sau ce alte nebunii a mai descoperit și aplicat Claus de-a lungul timpului.

Eu preferam mai lansez un produs sub brandul meu decât optimizez unul care merge oricum. Claus, pe de altă parte, m-a ajutat extraordinar de mult. El aplică tot ceea ce află nou și apoi ne spune tuturor din comunitate rezultatele și concluziile.

Faptul e perfecționist îl ajută fantastic și eu fac tot posibilul prind și îmi însușesc obiceiurile lui. Chiar suntem o echipă complementară și abordăm acest business din 2 direcții diferite. Este unul dintre motivele pentru care SetUP a avut atât de mult succes.

Dar revenim la subiect. Cea mai frecventă întrebare pe care o primesc este ce garanții are cineva care se apucă de setUP va reuși, se va vinde etc.

Dacă ești un băiat de 16 ani și teai îndrăgostit de o fată, o inviți în oraș? Ce garanții ai te place? Ce garanții ai nu o radă de tine și o îți calce sufletul în picioare? Păi nu ai, dar tot te duci la ea dacă o placi cu adevăratfiindcă altfel chiar nu ai nicio șansă reușești. Prima condiție esențială ca treci un examen este te prezinți.

 

Dacă vrei garanții, o îți dau câteva:

 

  • Dacă nu faci nimic, îți garantez nu se va schimbă nimic

  • Dacă nu investești ceva, îți garantez nu vei obține profit (nu e vorba doar de bani, poate fi și timp și muncă)

  • Dacă înveți lucruri noi și dezvolți abilități noi, îți garantez te vor ajuta în viață și vei fi mai deștept

  • Dacă ești atent și ambițios îți garantez vei vedea noi oportunități la tot pasul, oportunități pe care astăzi nu le vezi

 

La setUP nu îți pot da garanții, pentru în mare măsură depinde de tine. Dacă nu îți faci treaba, îți garantez nu ai cum reușești. Timpul trece și trebuie iei o decizie, pentru înscrierile se mai pot face doar până vineri.

Dar știi este LOW RISK. Chiar ai șanse mari de reușită, tocmai pentru am făcut programul fie super simplu. Ai instrucțiuni simple, condiții clare.

Cât de mare fie produsul pe care îl alegi, din ce materiale fie, ce categorie de preț, cum obții recenziile, cum îl îmbunătățești. E totul foarte clar, într-o carte de bucate.

Acest articol e pentru acei 100-200 de oameni care sunt indeciși. Ai vrea, dar nu ai vrea. Teai băga, dar ți-e frică. Când teai înscris la facultate, ce garanție ai avut o vei termina? Sau școala de șoferi. Nu există nimic fără riscuri. Nu poți nici mergi până la Budapesta cu mașina și știi 100% nu vei face pană.

Când mergi la magazin ca cumperi pâine știi tu 100% vor avea? Sau mergi la risc? 😛

 

Evident nu poți compară lucrurile astea, dar încerc subliniez o idee. Noi nu îți putem garanta vei reuși, dar îți putem garanta vom face tot posibilul tu reușești. vei primi tot ce ai nevoie reușești. Dar muncă trebuie o faci tu.

Investiția se recuperează, uneori mai lent, alteori mai rapid. Norocul este un factor relativ mic în sistemul nostru. Evident ajută, dar nu ne bazăm niciodată pe asta.

știi noi nu am dat nicio lovitură. Niciun produs de-al nostru nu s-a vândut masiv într-o singură noapte și nu ne-am trezit cu zeci de mii de dolari în conturi după o noapte norocoasă. Profitul a venit lent, constant și programat. Mai întâi de la un singur produs și apoi de la mai multe.

Am construit branduri de încredere cu produse bune și ieftine. De ce nu s-ar vinde?

Uite, mie mi-ar plăcea îți pot face cunoștință cu fiecare cursant SetUP de până acum, -l întrebi cum i s-a părut cursul, ce părere a avut, ce părere are despre noi etc. Dar nu pot face asta, din păcate.

Însă în spiritul acestui gând pe care l-am avut, am făcut o serie de mini reportaje cu foști cursanți, actuali membri ai comunității Amazonienii. Găsești interviurile pe pagină noastră de Facebook, dar ai aici, mai jos, linkurile directe. Trebuie doar dai click pe numele lor.

 

Așa , începem cu unul dintre oamenii care nu doar s-au dedicat acestui business, dar care au împărtășit tot ce au aflat cu comunitatea. Exact genul acesta de oameni ne dau valoare și fac toată muncă noastră nu doar mai ușoară dar și mai frumoasă.

cunoștință cu super ADRIAN BOIOGLU

 

Cursul este foarte detaliat și clar, dar oamenii din comunitate sunt cel mai valoros lucru pe care îl avem, și sunt mândru ți-l prezint Răzvan Savu. El este de părere Amazonienii, comunitatea de selleri #UP din România este piesă de rezistență. Acolo a găsit rezolvarea tuturor problemelor…și noi îți mulțumim, Răzvane!

Un rând de aplauze pentru RĂZVAN SAVU

 

Mergem mai departe până la Constanța unde facem cunoștință cu Ramona Chirilă. Ea s-a lăsat purtată de entuziasm și a intrat all in în afacerea asta. „Eu am făcut alegerea de a face SetUP, nu mi-a părut rău nicio secundă, aș lua-o de la capăt oricând”, spune aceasta. Ramona, noi îți mulțumim ai avut încredere în noi!

Doamnelor și domnilor, RAMONA CHIRILA

 

Ma mândresc (e valabil și pentru Claus) cu faptul la acest curs au reușit și oameni mai în vârstă, 60+ ani, dar și tineri. La doar 21 de ani, Vlad Ciocan a fost un cursant exemplar, după care mi-a devenit prieten…și mai apoi mentor SetUP. Ție nu doar eu îți mulțumesc, dar și mia de cursanți de la setUP 4. NAMASTE!

Cunoaște-l mai bine pe viitorul tău mentor 😛 VLAD CIOCAN

 

Și în final, cel din urmă dar unul dintre primii, ți-l prezint pe Adi Petrasca! Acest super om ne-a intrat rapid sub piele cu entuziasmul cu care ajută pe toată lumea și evident a devenit și el mentor. Legenda spune ar putea convingă pe oricine bea o cafea cu el își înceapă un business online. Adi, ai avut încredere în noi și în muncă noastră deși eram încă la început. Sperăm te-am putut ajuta măcar pe jumătate cât ai ajutat tu comunitatea Amazonienii.

Aici îl puteți vedea pe amazonianul ADI PETRASCA

Am tot spus acest lucru, și îl voi mai repeta. La fel cum spartanii ridicau scutul pentru a-l proteja pe cel de lângă ei, și comunitatea noastră e fondată pe ajutor reciproc și liberă circulație a informației. Nu noi te ajutăm reușești pe Amazon, TU FACI ASTA cu munca ta!

Dacă ar fi aleg o idee importantă de aici ar fi nu e nicio șmecherie, nu e ceva ce va dispărea în câțiva ani. Comerțul online este viitorul, și va conținuă se dezvolte.

Spunea cineva atunci când o oportunitate apare la televizor, când vorbește toată lumea despre ea, este deja depășită.

Voi răspunde cu un citat dintr-un film: “You always want to invest in things people can‘t do without. Water and cemeteries…pretty safe bets.” (Vei vrea investești în lucruri indispensabile. Apă și cimitire…poți miza pe ele)

Noi la SetUP nu te învățăm vinzi nici apă, nici locuri de veci, dar te învățăm vinzi lucruri fără de care oamenii nu pot trăi. De la farfurii la storcătoare de fructe. De la echipamente sportive la produse pentru viitoare mămici. Există foarte multe variante, dar un lucru este clar:

 

UITE ÎNCĂ O GARANȚIE: Lumea va conținuă cumpere bunuri de larg consum și va conținuă o facă de pe Amazon.

 

Dacă vrei mai multe garanții poți încerca o carieră într-o corporație poate, dar antreprenoriatul nu este pentru tine.

Amazonul este o platforma de comerț online, care continuă crească și se dezvolte. Acest model de afaceri se bazează pe nevoile oamenilor, și la fel cum încă mai merge lumea la piață ca cumpere ardei și roșii, exact așa face și pe Amazon.

Singura întrebare pe care trebuie ți-o pui, acum în ceasul al 12-lea, este: tu de ce nu ești pe Amazon încă? Cursul va începe sâmbătă, și dacă vrei faci parte din comunitatea amazonienii acesta este momentul acționezi.

 

Te mai poți înscrie la SetUP5 doar în următorele 4 zile:

http://amzsetup.ro/prezentare-curs/

 

Cu drag,

Hudi

 

P.S.: Mi-ar plăcea foarte mult ne vedem pe grup, lucrăm la businessul tău. Însă dacă nu este pentru tine, te înțeleg și îți mulțumesc ai citit acest mesaj 🙂


Citește mai mult

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz