Scrisoare pentru sceptici

Scrisoare pentru sceptici

Salut,

Astăzi vrem să vorbim cu cei care nu cred în acest business, cei care cred că e un scam.

Am remarcat un trend atunci când discutăm cu lumea despre SetUP: unii dintre cei mai buni oameni pentru programul nostru au început ca sceptici.

Şi face sens, dacă stai să te gândeşti. Cei mai buni antreprenori sunt cei care fac analiză riscurilor şi îşi iau măsuri de siguranţă. Și noi facem asta, şi (aproape) niciodată nu mizăm mai mult decât ne permitem să pierdem. Asta înseamnă practici bune de afaceri.

Cei care s-au înscris cel mai greu, de cele mai multe ori s-au descurcat foarte bine (au prins repede mişcarea şi au făcut vânzări bune încă de la început). De aceea noi ne dorim să ajungem la cei sceptici, pentru că aceştia vor face treaba pe amazon, şi tot ei vor fi plusuri valoroase pentru comunitatea Amazonienii.

Acum, hai să îţi răspundem la cea mai bună întrebare pe care (probabil) o ai:
→ Cum mă puteţi învaţă voi să fac bani?

Pentru tine, dacă nu eşti familiarizat cu sistemul acesta, afacerea de tip seller pe Amazon poate părea o ecuaţie cu 4 necunoscute.

x+y+z+k=?

  • X = ce să vând pe Amazon?
  • Y = de unde să obţin marfa pe care o vând?
  • Z = cum adică să îmbunătăţesc un produs?
  • K = ce ştiu eu despre marketing?

Cam aşa percepe lumea acest business, îşi pune multe semne de întrebare şi sunt griji perfect legitime. Cine te poate învaţă atâtea lucruri în atât de puţin timp?

Dacă e o treabă de mântuială neaplicabilă, un curs din care nu rămâi cu nimic??

Răspunsul este unul singur: de fapt, nu sunt 4 necunoscute, ci doar una: ce produs vinzi pe Amazon? Toate celelalte se rezolvă în cascadă după ce ştii ce vei vinde.

Totul în acest sistem este legat, iar după ce alegi produsul îţi va fi mult mai clar de unde obţii marfa, cum faci să o îmbunătăţeşti şi cum să te promovezi apoi.

În general nu facem asta, dar îţi vom da nişte spoliere cu informaţii pe care în mod normal le vei află doar din curs: Cum te ghidăm spre alegerea produsului?

PASUL 1: Împărţim toate produsele de pe Amazon în 3 categorii

ROŞU (produse de evitat)
– produse de dimensiuni mari (îţi dăm exact dimensiunile optime pentru a le transporta mai ieftin)
– produse susceptibile de patent
– produse cu probleme de garanţie
– etc.

GALBEN (produse pe care nu le recomandăm, dar cu care te poţi lansa)
– produse cu mărimi variabile
– produse sezoniere
– produse din materiale cu probleme
– etc.

VERDE (produse optime pentru a lansa pe Amazon)
– preţ relativ mic (sub pragul emoţional de impulse buying al americanilor)
– nişă pe care există cerere
– uşor de personalizat (customizat)
– etc.

PASUL 2: După ce ai ales produsul, treci la GĂSIREA SUPPLIER-ULUI

La fel că în pasul 1, şi aici te ghidăm şi informăm în legătură cu toate aspectele pe care trebuie să le ştii. Te vei baza pe experienţa pe care am adunat-o noi (având zeci de produse pe Amazon), dar şi pe experienţa întregii comunităţi (sute de oameni care au trecut prin acest proces cu succes).

Vei discuta cu mai mulţi furnizori, vei cere mostre de la fiecare şi îl vei alege pe cel mai bun.

PASUL 3: ÎMBUNĂTĂŢIREA PRODUSULUI

Şi aici te ajutăm să găseşti îmbunătăţiri majore/esenţiale pe care să le poţi adaugă aplicând costuri minore. Îţi dăm exemple şi îţi arătăm unde să cauţi cele mai elocvente răspunsuri. (SPOILER ALERT – în recenziile concurenţei de pe nişă ta)

PASUL 4: PARTEA DE MARKETING unde este şi greu, şi uşor

Este un proces complex de a te promova, de a-ţi împinge în faţă toate avantajele şi a nu atrage atenţia asupra slăbiciunilor brandului tău. Dar este un domeniu în care te perfecţionezi constant, şi vei putea aduce îmbunătăţiri de zeci şi sute de ori. Cu marketing-ul ai timp să experimentezi şi să te joci. Şi bineînţeles că noi vom fi acolo pas cu pas să îţi dăm regulile de bază. Ce să faci şi ce să nu faci.

Care e diferenţa dintre beneficii şi features, ce sunt cuvintele cheie şi cum să le foloseşti. Ce e un call to action, cum să te foloseşti de avatarul clientului sunt întrebări la care vei primi răspunsuri.

În acest punct vei fi trecut deja prin toată ecuaţia, şi vei avea şi primele rezultate.

→ Nu este magie, e doar un domeniu complex, pe care l-am simplificat cât se poate de mult, astfel ca tu să poţi să-l parcurgi ca pe o procedură.

Citeşte mai multe despre curs şi înscrie-te aici: http://amzsetup.ro/prezentare-curs/

Vrem oameni ca tine, capabili şi dornici de a construi ceva de calitate şi durabil.

Suntem aici să te ajutăm în acest business, dacă îţi doreşti. Vrem doar să ştii că succesul tău este foarte important pentru noi, şi dacă te înscrii, vom fi împreună în tranşee şi luptăm până câştigăm. Nu e uşor, dar nu e nici imposibil.

Pe data viitoare, Hudi şi Claus!

Citește mai mult

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz