De data asta nu mai putem prelungi înscrierile la SetUP

De data asta nu mai putem prelungi înscrierile la SetUP

Bună dimineața!

 

Asta e ziua cea mare. Se încheie campania noastră și urmează ne concentrăm doar pe cursant și pe afacerile lor. Ai timp până diseară te alături și tu echipei.

La ediția trecută am avut câteva zile între finalizarea înscrierilor și primul webinar, și am putut prelungi înscrierile „by popular demand” cu 3 zile. De dată această însă, suntem mult mai bine pregătiți și începem în forță de sâmbătă. Deci cam asta e ultima șansă participi.

Nu e obligatoriu, suntem siguri sunt oameni care nu își doresc afacerea lor, și respectăm asta 🙂 dacă așa simți și tu, îți urăm succes în activitatea pe care o vei alege.

Pe de altă parte, cine se teme nu va fi în stare construiască o afacere pe Amazon, trebuie țină cont de faptul sunt foarte mulți oameni care au reușit, indiferent de vârstă sau ocupația de zi cu zi. Dacă până acum nu ne-am făcut clar înțeleși, îți zicem acum Amazon SetUP nu este un simplu curs sau un training online. Va fi o experiență transformațională pentru tine la nivel profesional.

SetUP e un curs la care îți murdărești mâinile. Îți sufleci mânecile și te pui pe treaba. Înveți făcând, practic. Nu e ca la școalămai degrabă ca la școală de șoferi. Cele mai importante condiții pentru a fi seller sunt fii dedicat și fii deschis la a învăța lucruri noi. De la ediție la ediție am devenit și noi mai buni la asta, cursul a devenit mai bun și comunitatea amazonienilor a evoluat și ea.

 

Vei regreta dacă pierzi trenul setUP?

 

Nu e o facultate inutilă, nu e o certificare, nu e o diplomă pe perete. Este altceva…

SetUP e o ucenicie, și furi meserie de la oamenii care o practică bine.

Înveți abilități concrete și strategii de business, nu povești motivaționale. Îți spunem ce caută clientul, la ce se uită, cum găsești produs, cum găsești producător, cum vorbești cu el, cum îți faci reclamă. Toți pașii pe care noi îi facem la afacerile noastre.

Comerțul online, sau e-commerce, e un domeniu extrem de profitabil la nivel mondial și tu ai acum șansă de a învață cum se face.

Acest domeniu va crește și va crește până când probabil toate cumpărăturile se vor face online. Acesta este viitorul, iar Amazonul crește exponențial.

Ceea ce te învățăm nu se limitează la Amazon, se aplică și la alte magazine virtuale, de la OLX la Emag. Parțial se vor aplică și unui business tradițional. Cum te promovezi, cum ajuți clientul, cum vorbești cu el. Ce anume îți da valoare în ochii cumpărătorilor.

Câți oameni nu au mers la facultate aibă garanția unui job bine plătit? Și câți lucrează în domeniu?

„Potrivit studiului realizat de Curtea de Conturi cu date de la Institutul Naţional de statistică şi cu participarea mai multor universități, doar 35% dintre absolvenţii de facultate lucrau în domeniul pentru care se pregătiseră la cinci ani de la absolvire.”

Noi te învățăm exact cum se face, fix cum ai învață dacă ai lucra într-o firma care se ocupă cu sellingul pe Amazon. E o experiență practică în carete murdărești pe mâini„. Tot ce predăm tu aplici și comunitatea îți da feedback.

Înveți lucrând. Și rămâi cu ceva concret în urma cursului. Rămâi cu acel know-how de a porni o afacere online de la zero, dar și cu o afacere.

 

Azi e ultima zi.

 

Dacă vrei nu ratezi experiența asta, trebuie te înscrii aici: http://amzsetup.ro/cursul-setup/

Acum o îți spunem ceva care poate o te doară, însă dacă până acum am fost 100% transparenți cu ține, nu o ne oprim acum pe final.

 

Dacă nu vei începe această afacere cu noi știm vei pierde câteva lucruri și ne dorim le cunoști și tu înainte de a lua o decizie:

      – în primul rând, nu vei beneficia de experiența altor antreprenori care au deja succes într-o afacere online;

      – vei risca pierzi mulți bani începând un model de afacere care nu este testat și prezintă riscuri mult mai mari;

      – vei fi nevoit înveți pe propria ta piele și experimentezi diverse lucruri;

      – nu vei avea acces la cea mai tare comunitate de antreprenori online din Romania;

      – vei irosi foarte mult timp căutând soluții care la noi în curs deja există și sunt testate de noi în afacerile noastre;

      – sunt puține afaceri care îți oferă libertate totală. Poate nu vei reuși îți construiești stilul de viață în care poți lucra de oriunde dorești cu doar un laptop și acces la internet.

      – șansa de a începe o afacere globală cu o investiție extrem de mică. Pentru cine crede asta este o investite mare, nu cunoaște deloc mediul antreprenorial din România și din alte țări.

      – vei rata o oportunitate extraordinară, iar după ceva timp vei afla alții au reușit și tu nu, deși ai avut ocazia o faci.

      – plus multe alte lucruri interesante;

 

Te-ai săturat tot aștepți începi o afacere?

 

Nu mai aștepta. http://amzsetup.ro/cursul-setup/

 

Noi de abia așteptăm îi dăm bice,

Husi și Claus


Citește mai mult

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz