Cum să emigrazi fără să emigrezi? Îți începi o afacere online pe piața din Statele Unite

Cum să emigrazi fără să emigrezi? Îți începi o afacere online pe piața din Statele Unite

Salutare!

Claus aici, iar astăzi nu te voi ține mult. Vom vorbi puțin despre plecatul din țară.

Noi ne-am apucat de business Amazon din două motive, pe cât de diferite, pe atât de similare. Hudi a început pentru a putea pleca din țară, pe când eu, tocmai pentru nu am vrut plec. Ambele au o fundație comună: independența.

Iți spun în deplină cunoștință de cauza e foarte inconfortabil trebuiască îți faci griji în privința facturilor, urmărești la TV deciziile politice și te prinzi de cap atunci când afli vor crește taxele și impozitele.

La fel de deranjant este te bucuri de lucruri mici, care nu ar trebui fie atât de importante. enerva la culme când bucurăm o nouă corporație își deschide birouri în București, și probabil vor crește salariile cu 100 sau 200 de lei din cauza concurenței. Nu e normal lucrezi până îți sar capacele și pierzi și 2 ore în trafic pe lângă asta pentru un salariu care nu îți permite nici măcar o chirie decentă.

Hudi a vrut călătorească și își permită lucreze de unde dorește. Asta implică flexibilitate și bani, lucruri pe care le-a și obținut până la urmă.

Eu am dorit întotdeauna confort și stabilitate pentru familia mea (când m-am apucat de Amazon aveam deja o fetiță), și după momente de distracție, cum ar fi un concediu sau wakeboarding… îmi place pot întoarce acasă la familie, unde simt cel mai bine.

Să am afacerea mea pe piață din Statele Unite și cheltui veniturile în România mi s-a părut nu doar confortabil, dar și profitabil. Avem prețuri mult mai mici, și astfel o afacere care acolo nu ar fi considerată foarte bună, la noi poate fi dublul unui salariu mediu.

Eu sunt un perfecționist, și acesta este un lucru care m-a ajutat foarte mult atât afacerea mea de pe Amazon cât și ca „profesor” la SetUP. Fiecare lucru mic este neglijabil, dar dacă privești în ansamblu, lucrurile mici sunt diferența dintre succes și eșec.

Noi, în cadrul cursului, suntem foarte puși pe treabă…vrem reușească absolut fiecare cursant. De aceea am simplificat tot procesul până am ajuns la un număr de pași mici și accesibili pentru oricine. Îți spunem la fiecare etapă exact ce trebuie faci și ce condiții trebuie urmezi.

FOARTE IMPORTANT! (repet asta mereu)

SetUP NU este un curs despre AMAZON, ci este un curs despre ce am făcut noi pe Amazon. Este vorba de experiența noastră, pe care am acumulat-o atât experimentând, cât și învățând de la alții mai buni decât noi. Totul este apoi împachetat în cea mai scurtă și simplă formă.

SetUP nu este un curs despre cum vinzi un produs oarecare pe Amazon, ci este despre cum te LANSEZI. Adică este vorba de primul produs, care este cel mai greu…fiindcă trebuie penetrezi piața. Apoi după ce ai brandul tău și nișa ta, este mult mai ușor.

Cautăm oameni ambițioși și dedicați pentru SetUP, pentru aceștia vor rămâne în comunitate și ne bazăm pe ei în următorii câțiva ani…nu doar ca  fie piloni ai comunității, care va crește și ea pe măsură ce acest business devine mai cunoscut, dar și ca factori pozitivi pentru economia noastră. Banii din SUA, dacă sunt cheltuiți aici înseamnă creștere economică pentru toată țara.

Dacă simți te potrivești cu modelul acesta de afaceri, știi deja cum te înscrii. http://amzsetup.ro/prezentare-curs/

Noi te așteptăm cu drag,

Claus


Citește mai mult

Leave a Reply

1 Comment on "Cum să emigrazi fără să emigrezi? Îți începi o afacere online pe piața din Statele Unite"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Tudor Mariean
Guest

Mulțumesc frumos pentru articol.

wpDiscuz