Cel mai fain cadou de Crăciun pe care l-am primit

Cel mai fain cadou de Crăciun pe care l-am primit

 

Saaaaaaaaaaaaaa-lu-tare oameni buni, și Crăciun fericit!

Hudi și Claus la tastatură…

Nu ți-am mai scris de ceva vreme și doorim să remediem situația cu acest scurt mesaj ce se potrivește foarte foarte fain cu sărbătorile.

Am fost ocupați cu SetUP 5, treaba merge bine, lumea lucrează și toate sunt la locurile lor.

Nu despre asta am vrut să-ți scriem, ci despre cel mai fain cadou pe care l-am primit acest Crăciun (puțin înainte).

În momentul în care cineva se înscrie la SetUP, acea persoană alege să aibă încredere în tine cu banii și cariera ei. Nu este o responsabilitate mică, și încă de la început am făcut tot posibilul să ajutăm pe toată lumea să reușească.

De câte ori pregătim un webinar nou ne întrebăm „cum am putea să-l facem mai bun?”. Răspunsurile cele mai bune la această întrebare vin întotdeauna de la comunitate

Noi muncim, comunitatea muncește și ne bucurăm să vedem că la câteva luni se mai lansează câteva sute de oameni cu afacerile lor pe Amazon. Despre asta e vorba, și un „reminder” constant că suntem pe calea cea bună.

Acestea fiind spuse, cadoul de care ziceam mai sus a fost o postare #UP a unui super-om din comunitate, despre care ti-am mai scris acum câteva luni. „Bunicul Amazonienilor”, cum își spune el este un om extraordinar care și-a dedicat energia și entuziasmul pentru a învăța de la zero acest business, la 60 de ani.

Ore de engleză, răbdare și sfaturi de la comunitatesunt tot ce i-a trebuit ca să reușească. 

Am putea scrie 10 pagini pe tema asta, dar mai bine îl lăsăm pe el să „vorbească”:

„Dragii mei. Bunicul amazonienilor este astăzi UP. Am dovedit că se poate. La 60 de ani, bunic cu 2 nepoți, fără cunoștințe temeinice de engleză sau calculatoare, am reușit să lansez un produs de care sunt mândru și în care am mari speranțe.

Acum un an după două infarcte și când credeam că lumea s-a sfârșit, nu puteam spera la ziua de astăzi. Însă, cred că acolo sus, cineva mi-a mai dat o șansă. De atunci mă bucur de fiecare zi și de fiecare lucru ce mi se întâmplă. S-a întâmplat să am doi nepoți în mai și iunie, iar în iulie minunea SetUP. De atunci viața mea s-a schimbat.

Fiecare zi este altfel de cum era înainte. Și asta se datorează lui Hudi și Claus care m-au contaminat cu „amazonita”. Doresc să le mulțumesc pentru asta. Doresc să-i mulțumesc și lui Jo Karts pentru ajutor și de asemenea grupului de mentori. Au fost mereu lângă noi. Nu în ultimul rând mulțumesc acestui grup minunat care mi-a fost de mare ajutor și unde mereu am găsit răspunsuri la întrebări.

Sper să vin cât mai curând cu alte vești bune despre cifrele de pe Amazon și dacă vreți cu… poze cu nepoțeii mei.

Mai tineri colegi, SE POATE! Succes tuturor!”

 

 

Povestea de mai sus ne amintește de celebrul Colonel Sanders, care a fondat KFC. Acesta a avut multe meserii de-a lungul vieții, dar cea mai importantă a fost în timpul marii depresiuni, când vindea pui prăjit la un mic restaurant pe marginea drumului.

Acolo a inventat rețeta super secretă și-a patentat tehnicile de gătit și franciza a decolat. Sperăm să avem și noi cât mai mulți „colonei Sanders” printre noi.

În primul rând, ne bucurăm atât de tare să avem un impact pozitiv asupra cursanților. E un sentiment fantastic. 

În al doilea rând, vrem să mulțumim fiecărei persoane care a avut încredere în noi, care ne-a recomandat sau măcar citit vreun articol sau mail.

Am vrut să facem ceva frumos pentru Români și România, să împărtășim din ce am învățat, să construim o comunitate puternică și activă și să facem treabă pe Amazon.

Toate acestea nu se puteau face fără susținerea a mii de oameni, fără implicarea lor. De la fiecare întrebare la fiecare critică noi am învățat câte ceva.

Se poate, asta am spus și noi de fiecare dată. Asta am CREZUT atunci când ne-am lansat noi, fără să știm exact în ce ne băgăm. Se poate! Și asta doar datorită celor care încearcă.

Cu această idee în gând, vrem să-ți mulțumim și ție, pentru răbdare și curiozitate, pentru că citești acest mesaj.

Îți urăm Sărbători fericite și toate cele bune. 

Cu tot dragul,
Hudi și Claus

PS: Se poate!


Citește mai mult

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz