6 argumente clare și scurte în favoarea comerțului online

6 argumente clare și scurte în favoarea comerțului online

Te salut.

Sunt Hudi, din nou, şi-ţi scriu din toiul lansării SetUP 5 cu informaţii relevante, poveşti frumoase şi răspunsuri la Întrebări.

În acest articol vei putea citi, în ordine:

  1. Despre ce se întâmplă acum pe grupuri
  2. Despre stilul meu de viaţă şi lucratul de pe nisip
  3. Câteva argumente foarte clare şi scurte în favoarea comerţului online

Eşti alături de mine? Foarte bine 😀

1. Voi începe cu un mic feedback de pe grupul de curs, SetUP 5, unde energia este în continuă creştere. Avem o mulţime de oameni care fac cunoştinţă, schimbă resurse educaţionale că să se pregătească pentru 11 noiembrie.

Probabil sunt câţiva care lucrează la maşină timpului, să poată începe cursul de mâine.

Deja ştim că o să fie foarte mişto, energia de pe grup ne-a ridicat şi nouă moralul la cote înalte şi bineînţeles că suntem de-a dreptul onoraţi de interesul pe care îl arată România pentru cursul nostru. Îţi mulţumim şi ţie pentru că ne citeşti.

2. Stilul meu de viaţă

Viaţă după SetUP nu este doar plaje tropicale şi avioane. Într-adevăr, avem (în special eu) multe poze din locaţii exotice. Dar felul în care îşi imaginează lumea viaţă de digital nomad este foarte diferit de realitate.

Da, îmi place foarte mult să călătoresc, şi ajung să lucrez din tot felul de locuri. Nu stau toată ziua pe plajă. Dacă am de lucru, de obicei muncesc de la hotel sau cafenea/restaurant. Nu o să prea vezi oameni cu laptopul în nisip, şi nici nu are nimeni de ce să facă asta.

Dacă sunt plecat mai multă vreme, se mai întâmplă să lucrez de pe telefon. Mie îmi vine destul de natural, şi când nu e ceva foarte complicat, pot rezolva totul direct de pe mobil.

Uneori lucrez câte 2-3 zile aproape non-stop. Altă dată mă relaxez 4-5 zile şi nici nu deschid laptopul.

Dar tot trebuie să lucrezi, să te concentrezi şi să iei decizii.

Publicitatea încearcă să te agaţe cu visuri de îmbogăţit rapid, cu marketing violent gândit special să te facă să te simţi nepotrivit dacă nu le cumperi produsul.

Nu oricine vrea un business, nu ţi se întâmplă nimic dacă nu te înscrii la SetUP. Şi asta e ok.

3. Dacă, totuşi, alegi să ne urmezi în comunitate e bine să ştii următoarele lucruri:

NU PREA SUNT RISCURI

Oportunitatea asta nu e la mişto. E ceva cât se poate de real, testat de peste 2000 de români. Amazonul are peste 300 de milioane de conturi active, şi lumea cumpără. Dacă tu vinzi un produs bun pe Amazon, vei avea clienţi.

Orice afacere de tip e-commerce este cu mult potenţial, dar Amazonul este un prim pas excelent, deoarece are o infrastructură impecabilă, şi toate acele milioane de potenţiali clienţi. Şi poţi începe cu câteva mii de dolari. Dacă faci muncă singur, poţi ieşi cu toate cheltuielile chiar la $5000. Media de bani investiţi ai cursanţilor pe acolo este.

Şi compară asta, acum, cu o afacere tradiţională. Brutărie, magazin, restaurant, atelier auto, magazin second hand. Toate cer investiţii masive. Mai mult, aceşti bani îi vei recupera, chiar dacă vinzi mai lent… aceştia reprezintă produsele pe care le deţii. Pe măsură ce se vând, banii tăi vor intră în cont.

SCALABILITY

Nu vei face $10.000 din prima. Dar după ce îţi lansezi primul produs, îl lansezi pe al doilea, apoi peal treilea. Deja cu experienţă pe care o dobândeşti, brandul tău devine progresiv mai puternic şi mai căutat.

Ai un potenţial enorm de creştere, şi deprinzi nişte cunoştinţe pe care le poţi aplică în alte afaceri de e-commerce, dacă vreodată decizi să pleci de pe Amazon.

CONFORT

Nu toată viaţă e un concediu, dar când lucrezi pentru ţine, o faci cu drag. Când eşti implicat într-un proces pe care-l cunoşti în amănunt, nici măcar nu mai simţi că este muncă. O faci cu drag şi cu pasiune, la ce ora ai chef şi de oriunde eşti în acel moment.

Poţi lucra de acasă, de la cafenea, de la hotel, din casă părintească sau de pe un yacht. Poţi lucra de pe laptop, desktop, tabletă sau telefon (uneori). Ai tot timpul afacerea la ţine şi o poţi controla complet.

NU AI ANGAJAŢI

Poţi face totul singur sau cu colaboratori. Nu trebuie să îţi faci griji de salarii, nu te fură nimeni, nu trebuie să stai de pază când angajaţii tăi se prefac că muncesc (şi nici tu să te ascunzi de şef).

E un tip de afacere matură, care se bazează pe o colaborare matură şi pe oameni care îşi fac treaba bine şi cu profesionalism. Iată cel puţin un motiv întemeiat pentru care muncă pe Amazon e de 10 ori mai satisfăcătoare decât un job tradiţional.

FĂRĂ STRES

Da, te poţi stresa din orice… dar tu eşti singură ta sursă de stres. Nu te sună nimeni la 9 seară în weekend că să îţi ceară ajutorul. Nu ai de completat rapoarte şi nu îţi expiră contractul. Dacă te simţi stresat, te pui şi munceşti. Sau te relaxezi. Dar tu îţi gestionezi şi timpul şi nervii… lucru care nouă ni se pare foarte important.

LOW COMMITMENT

Adică nu trebuie să îţi dai demisia de la job şi să faci doar Amazon. Poţi începe în ritmul tău, după cum simţi că te avantajează pe ţine. Poţi construi un brand solid şi în timpul tău liber, singur sau împreună cu cineva. Nu te obligă nimeni să faci nimic.

Există acest tip de comunitate în aproape fiecare ţară. Nu e ceva nou şi riscant, e modelul de afaceri care produce 80% din cifra de afaceri a Amazonului. Când vine vorba de investiţii şi afaceri, dacă te ţii de SetUP, şansele sunt de partea ta. Comunitatea la fel.

Dacă vrei să ni te alături, înscrie-te aici: http://amzsetup.ro/prezentare-curs/

Până dată viitoare, Hudi

Citește mai mult

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz