Ce obții de la Amz setUP

Ce obții de la Amz setUP

Te salutăm,

Iată un lucru important pe care trebuie să-l ştii despre Amz setUP:
Abilităţile pe care le deprinzi în timpul cursului îţi vor servi toată viaţă, în orice domeniu de activitate.

A fi seller pe Amazon încununează toate aspectele unei afaceri tradiţionale.

  1. Înveţi să cercetezi piaţă, apoi să găseşti cel mai bun producător/furnizor.
  2. Te învăţăm cum să discuţi cu acei colaboratori, cum să negociezi şi cum să pui problema.
  3. Înveţi cum să îţi prezinţi marfă în cea mai bună lumina posibilă şi să aplici tehnici de marketing pentru a surclasa concurenţă.
  4. Vei şti exact cum să faci oferte, reduceri şi reclame.
  5. Nu în ultimul rând, vei dobândi (şi perfecţiona) mentalitatea de antreprenor, care are o vedere de ansamblu asupra întregii afaceri şi cu mintea antrenată pentru a vedea oportunităţi.

Ştim că nu este ieftin să începi afacerea asta pe Amazon. Am lucrat deja cu peste 1700 de oameni şi înţelegem că aspectul financiar nu este unul de neglijat.

Pe de altă parte, să îţi deschizi un magazin real te costă de 5-10 ori mai mult. Dacă ar există o afacere pe care să o poţi începe fără niciun ban, ar fi extraordinar… dar noi nu am găsit nici una. Cu toate astea, oamenii nu se tem atât de tare să îşi deschidă o alimentară de bloc… e interesant, nu?

Prin SetUP am redus tot procesul de a lansa pe Amazon la etape clare şi bine explicate.

Ai acces pe platforma cu toate webinariile. Primeşti un link, iar acolo ne vedem toţi, tu, noi şi restul cursanţilor, interacţionând şi răspunzând la întrebări în timp real.

După ce se încheie webinarul, înregistrările vor fi urcate pe platforma de curs, unde le vei putea revedea ori de câte ori vei dori.

În fiecare webinari apare o procedura pe paşi, în care descriem exact care sunt etapele pentru a îndeplini cerinţele care îţi sunt predate în curs. Procedurile sunt rezumate foarte eficient, cu paşi simpli, pe care dacă îi urmezi nu ai cum să nu reuşeşti. E aproape matematic.

Pe lângă webinarii şi proceduri, îţi punem la dispoziţie şi o colecţie de RESURSE. Resursele unt toate uneltele, formularele sau contactele oamenilor care te pot ajută (fotografi, modele, copywriteri etc.)

Nu există şanse să te blochezi sau să te pierzi, pentru că acoperim subiectul din toate punctele de vedere. Orice întrebare ai, o poţi pune pe grupul de curs astfel încât să beneficieze toată lumea de răspunsul pe care îl primeşti tu, şi tu să profiţi de întrebările celorlalţi.

We are în this together! Şi luăm această promisiune foarte în serios.

Ne-am dedicat timpul şi resursele pentru a ne asigura că fiecare cursant are şanse maxime. Noi suntem ALL ÎN, şi facem tot ce ne stă în puteri că să ne asigurăm că tu vei reuşi. Restul ţine de ţine.

Te așteptăm cu drag, Hudi și Claus!

Citește mai mult

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz